Tratament (RO)

. 1 min read

În urmă cu 3 ani, mi-aduc aminte foarte bine, era tot o zi de primăvară şi ploua mărunt. Aveam foarte puţin timp la dispoziţie, dar am făcut tot posibilul să mă-ntâlnesc cu-acest om. Nu-l ştiam, nu-l întâlnisem vreodată, nici nu apucaserăm să corespondăm prea mult. Dar mă rugase o prietenă comună să mă-ntâlnesc cu el. Şi părea animat de nişte idealuri similare cu ale mele.

L-am întâlnit în holul unui hotel din centru. Am băut o cafea împreună. Şi-am stat de vorbă despre problemele care ne măcinau, despre aspiraţiile pe care le împărtăşeam. Tânăr, lungan, tonic—dar calm, aşezat în gândire. Mişto. Ţin minte c-am plecat de la prima întâlnire cu speranţa că va reuşi, pentru c-ar fi fost tare păcat să se irosească.

Dacă n-a reuşit încă, măcar e pe cale să reuşească 😉 A găsit oameni şi resurse, a înfiinţat o organizaţie, a pus pe picioare procese. A repurtat câteva succese notabile. Am continuat să ne întâlnim, să colaborăm. I-am întâlnit şi colegii, le-am ascultat planurile şi le-am împărtăşit istorii, opinii, gânduri, sfaturi. Mă bucur enorm că nu se iroseşte, ci face bine! Ba chiar pot spune că mă asigur de asta 😉

Numele lui e Bogdan. Alături de Olivia, Dana, Dragoş, Georgiana, Tudor, Paul şi toţi ceilalţi din echipă (încă nu i-am cunoscut pe toţi), a pus pe picioare Code for Romania. Iar eu le sunt alături în proiectul CivicLabs (lansat acum 3 zile), despre care (şi dinspre care) veţi afla multe lucruri faine 😉 Pentru că facem binele să se întâmple. Pentru că „tratamentul cu inovaţie” e implacabil!