You've successfully subscribed to Codru Vrabie
Great! Next, complete checkout for full access to Codru Vrabie
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Tratament (RO)

Tratament (RO)

. 1 min read

În urmă cu 3 ani, mi-aduc aminte foarte bine, era tot o zi de primăvară şi ploua mărunt. Aveam foarte puţin timp la dispoziţie, dar am făcut tot posibilul să mă-ntâlnesc cu-acest om. Nu-l ştiam, nu-l întâlnisem vreodată, nici nu apucaserăm să corespondăm prea mult. Dar mă rugase o prietenă comună să mă-ntâlnesc cu el. Şi părea animat de nişte idealuri similare cu ale mele.

L-am întâlnit în holul unui hotel din centru. Am băut o cafea împreună. Şi-am stat de vorbă despre problemele care ne măcinau, despre aspiraţiile pe care le împărtăşeam. Tânăr, lungan, tonic—dar calm, aşezat în gândire. Mişto. Ţin minte c-am plecat de la prima întâlnire cu speranţa că va reuşi, pentru c-ar fi fost tare păcat să se irosească.

Dacă n-a reuşit încă, măcar e pe cale să reuşească 😉 A găsit oameni şi resurse, a înfiinţat o organizaţie, a pus pe picioare procese. A repurtat câteva succese notabile. Am continuat să ne întâlnim, să colaborăm. I-am întâlnit şi colegii, le-am ascultat planurile şi le-am împărtăşit istorii, opinii, gânduri, sfaturi. Mă bucur enorm că nu se iroseşte, ci face bine! Ba chiar pot spune că mă asigur de asta 😉

Numele lui e Bogdan. Alături de Olivia, Dana, Dragoş, Georgiana, Tudor, Paul şi toţi ceilalţi din echipă (încă nu i-am cunoscut pe toţi), a pus pe picioare Code for Romania. Iar eu le sunt alături în proiectul CivicLabs (lansat acum 3 zile), despre care (şi dinspre care) veţi afla multe lucruri faine 😉 Pentru că facem binele să se întâmple. Pentru că „tratamentul cu inovaţie” e implacabil!