You've successfully subscribed to Codru Vrabie
Great! Next, complete checkout for full access to Codru Vrabie
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Draleficul Magnea* (RO, distractiv)

Draleficul Magnea* (RO, distractiv)

. 1 min read

Dl Liviu Dragnea, despre care cred că-i face rău propriului partid, prin puterea discreționară și monopolistă pe care-a acumulat-o, a declarat ieri seară că George Soros este un „personaj malefic.” Eu am scris mai multe articole despre influența dlui Soros în politica românească și rămân la părerea că nu este cazul să ne alarmăm: investițiile făcute în mod direct sau doar facilitate indirect de dl Soros le-au adus beneficii inclusiv celor care au furat de-au rupt!

sursa foto: Agerpres/Liviu Şova

Însă declarația de-aseară a dlui Dragnea mie mi-e inacceptabilă, pentru că-i exonerează de orice răspundere pe foștii guvernanți ai României de la PNL, PDL, PD, UDMR, UNPR, PC ori ALDE; ba chiar și PPDD, PRU sau cei din vechiul PSD, fie ei deviaționiști (Geoană sau Vanghelie), fie infideli (Ponta și Ghiță sau chiar Grindeanu). Nu accept, dle Dragnea, să le oferiți acestor «bampiri» ai neamului, „care suge sângele poporului,” această scuză facilă! Abia dumneavoastră sunteți #malefic, dle Dragnea, dacă le permiteți tuturor acestor «bampiri» să se ascundă în spatele dlui Soros!

Vă cer să rămâneți un lider integru și să dovediți acest lucru prin deschiderea de urgență a unei anchete parlamentare care să separe grâul de neghină, arătând care dintre relele României de azi au fost înfăptuite în mod direct de Soros și care dintre rele au fost înfăptuite, independent, de foștii guvernanți! Aveți această datorie de onoare față de cetățenii onești ai României, care încă mai au încredere în valorile social-democrației, așa cum numai dumneavoastră le puteți întruchipa!

PS Din păcate, eu nu mă număr printre cetățenii «onești», c-am fost plătit de Soros, dar nu mă puteți combate, fac această cerere în numele lor 😉

Notă:
*) Nu insist asupra motivului pentru care e nevoie de toate consoanele care produc o silabă, dar oricine rostește #druie îmi va da dreptate: e mai ușor decât să rostești #mragnea!